Zoete Aardappels met kruidige groenten

Zoete Aardappels met kruidige groenten

Zoete_aardappels_groente

Aantal

1-2 personen

Ingrediënten

• 300 gram zoete aardappels
• 1 grote rode ui
• 1 teentje knoflook
• 1 à 2 eetlepels ras el hanout
• 200 gram broccoliroosjes
• 1 courgette
• 200 gram kikkererwten uit blik zonder zout
• olijfolie

Bereidingswijze

1. Schil de zoete aardappels, snijd in blokjes en kook ze voor.
2. Snijd de rode ui, knoflook, courgette en broccoli in stukjes.
3. Verwarm de oven voor op 220°C. Vet een ovenschaal in met olijfolie.
4. Schep de zoete aardappelblokjes met de rode ui en knoflook in de ovenschaal. Besprenkel met 2 eetlepels olijfolie en de ras el hanout. Schep alles goed door elkaar.
5. Zet de ovenschaal 10 minuten in de oven.
6. Schep hierna de broccoli, courgette en kikkererwten er door en verwarm nog eens 15-20 minuten.
7. Piepppp! Klaar!

Eet smakelijk!