Zalmpakketje

Zalmpakketje

zalm ditsvit

Aantal

Naar keuze

Ingrediënten

• Zalmmoten met/of zonder huid
• Euroma Scandinavische kruiden voor zalm (te vinden bij de Jumbo of Albert Heijn)
• 1 citroen

Bereidingswijze

1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
2. Leg de zalmmoten apart van elkaar op stukken aluminiumfolie (met de huid naar beneden). Houd er rekening mee dat je het aluminiumfolie ook dicht moet kunnen vouwen. Wees er dus niet te zuinig mee.
3. Bestrooi de zalmmoten met de Scandinavische kruiden. 1 theelepel per zalmmoot is voldoende.
4. Was de citroen en snijd in dunne plakjes. Beleg de zalmmoten met twee plakjes citroen.
5. Vouw de zalmpakketjes naar boven toe dicht zodat het vocht er niet uit kan lekken. Vouw het geheel niet te strak dicht. De warme lucht moet kunnen circuleren in het pakketje.
6. Leg de zalmpakketjes in de voorverwarmde oven.
7. Na 15 minuten zijn de zalmpakketjes klaar.

Tip: Lekker met gebakken aardappeltjes en groenten.

Eet smakelijk!