Mini pizza van pitabroodjes

Mini pizza van pitabroodjes

Mini pizza van pitabroodjes

Aantal

4 personen

Ingrediënten

• 6 volkoren pitabroodjes
• 1 blikje tomatenpuree
• Kies je vlees/vis. Ik koos voor kippendijreepjes en tonijn op water. Plakjes kipfilet of ham zouden ook kunnen.
• Kies je groente. Ik koos voor champignons, rode paprika, rode ui en rucola.
• 1 eetlepel oregano/Italiaanse kruiden
• 1 handje 30+ kaas

Bereidingswijze

1. Verwarm de oven voor volgens de verpakking van de pitabroodjes.
2. Indien nodig; bereid je vlees in een pan. Ik moest de kippendijreepjes eerst bakken voordat ik de broodjes ermee kon beleggen. De tonijn hoeft niet opgebakken te worden.
3. Snijd de groenten in stukjes en beleg een bakplaat met bakpapier.
4. Leg de pitabroodjes op de bakplaat en besmeer de bovenkant van de pitabroodjes met een eetlepel tomatenpuree.
5. Beleg de pitabroodjes met groenten en het vlees of de vis. Bestrooi met oregano of Italiaanse kruiden en tot slot een beetje geraspte 30+ kaas.
6. Plaats de pitabroodjes in de oven. Lees de verpakking van de pitabroodjes af om de baktijd te bepalen.
7. Bestrooi vlak voor het serveren met rucola. Serveer er eventueel een salade of rauwkost bij zodat je voldoende groenten binnenkrijgt.

Eet smakelijk!