Ingrediƫnten
- 6 volkoren pitabroodjes
- 1 blikje tomatenpuree
- Kies je vlees/vis. Ik koos voor kippendijreepjes en tonijn op water. Plakjes kipfilet of ham zouden ook kunnen.
- Kies je groente. Ik koos voor champignons, rode paprika, rode ui en rucola.
- 1 eetlepel oregano/Italiaanse kruiden
- 1 handje 30+ kaas
Instructies
- Verwarm de oven voor volgens de verpakking van de pitabroodjes.
- Indien nodig; bereid je vlees in een pan. Ik moest de kippendijreepjes eerst bakken voordat ik de broodjes ermee kon beleggen. De tonijn hoeft niet opgebakken te worden.
- Snijd de groenten in stukjes en beleg een bakplaat met bakpapier.
- Leg de pitabroodjes op de bakplaat en besmeer de bovenkant van de pitabroodjes met een eetlepel tomatenpuree.
- Beleg de pitabroodjes met groenten en het vlees of de vis. Bestrooi met oregano of Italiaanse kruiden en tot slot een beetje geraspte 30+ kaas.
- Plaats de pitabroodjes in de oven. Lees de verpakking van de pitabroodjes af om de baktijd te bepalen.
- Bestrooi vlak voor het serveren met rucola. Serveer er eventueel een salade of rauwkost bij zodat je voldoende groenten binnenkrijgt.
© 2023 Copyright Ditsvit